Warning: mkdir(): No such file or directory in /home/r50777onem/public_html/host/xyz/bijuteriamoss.ro/wp-content/plugins/photo-gallery/framework/BWGOptions.php on line 359
Servicii | Bijuteria Moss

Servicii

 

Servicii

Bijuteria Moss va pune la dispozitie o gama generoasa de servicii, precum:
Design unic – Creatii de bijuterii care au la baza viziunea proprie a clientului, care pot fi inspirate de un desen sau pur si simplu imaginatie. Indiferent de modelul dorit, acesta prinde viata in atelierul bijuteriei Moss.
Gravura computerizata – Gravura pe placute din metaluri pretioase, pe medalion sau chiar pe inele, cu ajutorul unui aparat care poate surprinde si efectua chiar si cele mai mici detalii. Odata incheiat procesul tehnologic, urmatorul pas este reprezentat de manufactura clasica, realizata de echipa Moss.
Reparatii de bijuterii – Bijuteriile preferate sunt si cele pe care le purtam cel mai des, asadar sunt predispuse la defectiuni, datorita activitatilor noastre zilnice, care le pot afecta in timp. Fie ca ne referim la o simpla inchizatoare rupta sau la piatra cazuta din suportul inelului preferat, acestea pot fi reparate si purtate cu placere.
Reconditionare bijuterii – Odata cu trecerea timpului, bijuteriile imbatranesc, la fel ca si noi. Reconditionarea este procesul prin care o bijuterie veche isi recapata acuratetea si stralucirea de la inceputul vietii sale, pentru a putea fi din nou simbolul unor noi amintiri, pline de eleganta.